Producten

Radiateur
Het koelsysteem van uw auto heeft een uitermate belangrijke functie. Het werkt kilometer na kilometer en is van essentieel belang voor het behoud van uw motor. Het gebruik hierbij van de juiste kwaliteit radiateur is van zeer groot belang. Denk hierbij vooral aan het koelvermogen.

Voorraad radiateurKachelradiateur
De kachelradiateur heeft als doel (in combinatie met de rest van het koelsysteem) het interieur van uw auto te verwarmen dan wel af te koelen. Dit kan in combinatie met een airco-syteem.(zie Condensor) U kunt hier dan ook niet omheen, ongeacht de tijd van het jaar.

Condensor
De condensor is een onderdeel van de airco-installatie van uw auto. Dit was tot enkele jaren terug alleen voorbehouden aan de wat exclusievere auto's maar is op de dag van vandaag gemeengoed geworden in zowat iedere auto. De condensor zorgt door het proces van omzetting van gas naar vloeistof voor een warmtewisseling zodat u kunt profiteren van een optimaal klimaat in uw auto. De condensor zit in vele gevallen voor de radiateur en is dus uiterst kwetsbaar!

Intercoolerreparatie radiateur
Turbo-motoren met extra hoge prestaties zijn voorzien van een koeler die zorgt voor de juiste temperatuur voor de turbo. Dit gebeurt door middel van afkoeling van de lucht die zorgdraagt voor de juiste turbo-druk. Deze produktgroep zal de komende jaren zeer sterk groeien door het gebruik van motoren met een lagere cylinderinhoud en toch een groter vermogen. Dit kan alleen worden bereikt door het gebruik van een turbo. Hierbij is een turbo-koeler (ook wel intercooler genoemd) van het grootste belang.

Oliekoeler
Motoren die een hoge prestatie leveren zijn vaak voorzien van een oliekoeler. Dit om de zeer heet wordende motor-olie af te koelen. Ook bij automatische versnellingsbakken zit een oliekoeler gemonteerd om hier de olie van de versnellingsbak op temperatuur te houden. Ook hydroliek-koeling wordt verwezenlijkt door een oliekoeler.